03-03-2020

06.03.2020 Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gündem

Belediye Meclisimiz 5393 Sayılı Kanunun 20.Maddesi gereğince aşağıda yazılı gündem maddelerini görüşmek üzere 06.03.2020 Cuma günü Saat: 11.00 'da Karaburun Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda toplanacaktır. Tüm Halkımız Davetlidir.

GÜNDEM:

1-Başkan Tarafından Meclisin Açılışı.

2-Geçen Toplantı Tutanaklarında Maddi Hata Yapılıp Yapılmadığının Görüşülmesi.

3-Meclis Üyelerince Verilecek Önergelerin Görüşülmesi.

4-Belediye Başkanınca Verilecek Önergelerin Görüşülmesi.

5- Komisyonlardan gelen raporların görüşülmesi.

6-Karaburun Gençlerbirliği Spor Kulübü Derneği’nin şartlı bağışının görüşülmesi.

7-Karaburun Belediye Başkanlığı envanterinde bulunan 35 EZ 678 Plakalı BMC Kamyon Su Tankeri ile 35 UDB 36 Plakalı BMC Otobüsün hurdaya ayrılması ve hurdaya ayrılarak makine Kimya Endüstrisi’ne hurda olarak satılmasının görüşülmesi.

8-Anbarseki mahallesinde yapılacak kadastro güncelleme çalışmalarında bilirkişi olarak seçilen Yılmaz SARIOĞLU’nun yerine yeni bilirkişi olarak Özden KALAYCI’nın görevlendirilmesinin görüşülmesi.

9- Tepeboz mahallesinde yapılacak kadastro güncelleme çalışmalarında bilirkişi olarak seçilen Osman GÖKÇELER’in yerine yeni bilirkişi olarak Mehmet Ali ELMAS’ın görevlendirilmesinin görüşülmesi.

10- 2020 Yılı tarifeler listesinde değişiklik yapılmasının görüşülmesi.

11-Karaburun TSM Sevgi Korosu Yönetmeni Adnan TANÇ’ın 06.02.2020 tarihli dilekçesindeki Karaburun Türk Sanat Müziği Sevgi Korosu’nun, Karaburun Belediyesi Türk Sanat Müziği Sevgi Korosu olarak tescil edilmesi talebinin görüşülmesi.

12- Toplantıya Katılamayan Meclis Üyelerinin Mazeretlerinin Görüşülmesi.

13- Dilek ve Temenniler.

14- Meclis Toplantı Gün ve Saatinin Belirlenmesi.

GÜNDEM:

1-Başkan Tarafından Meclisin Açılışı.

2-Geçen Toplantı Tutanaklarında Maddi Hata Yapılıp Yapılmadığının Görüşülmesi.

3-Meclis Üyelerince Verilecek Önergelerin Görüşülmesi.

4-Belediye Başkanınca Verilecek Önergelerin Görüşülmesi.

5- Komisyonlardan gelen raporların görüşülmesi.

10- 2020 Yılı tarifeler listesinde değişiklik yapılmasının görüşülmesi.

12- Toplantıya Katılamayan Meclis Üyelerinin Mazeretlerinin Görüşülmesi.

13- Dilek ve Temenniler.

14- Meclis Toplantı Gün ve Saatinin Belirlenmesi.