04.06.2021 Tarihli Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gündem Maddeleri

Belediye Meclisimiz 5393 Sayılı Kanunun 20.Maddesi gereğince aşağıda yazılı gündem maddelerini görüşmek üzere 04 Haziran 2021 Cuma günü saat: 10.30'da Karaburun Belediyesi Mordoğan Hizmet Binası toplantı salonunda toplanacaktır.

Toplantı pandemi süreci nedeniyle halka kapalı gerçekleşecek olup, Belediyemiz sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayın yapılacaktır.

GÜNDEM

1- Başkan tarafından Meclisin açılışı.

2-Geçen toplantı tutanaklarında maddi hata yapılıp yapılmadığının görüşülmesi.

3-Meclis üyelerince verilecek önergelerin görüşülmesi.

4- Belediye Başkanlığından gelen önergelerin görüşülmesi.

5-İlçemizde Deprem Öncü İşaretleri İzleme İstasyonu Kurulması ve bu doğrultuda Doğa Hareketleri Araştırma Derneği (DOHA) ile Protokol yapılması için Belediye Başkanına yetki verilmesinin görüşülmesi.

6-Haseki, Parlak ve Yayla Mahallelerinde yapılacak Kadastro güncelleme çalışmaları için 2'şer mahalli bilirkişi belirlenmesinin görüşülmesi.

7-İlçe Belediyesinin sorumluluğunda olan yerlerde geçek yada tüzel kişilerce yapılacak alt yapı ile ilgili kazılardaki kazı ücretinin belirlenmesinin görüşülmesi.

8-Toplantıya katılamayan Meclis üyelerinin mazeretlerinin görüşülmesi.

9- Dilek ve Temenniler.

10-Meclis toplantı gün ve saatinin belirlenmesi.