DUYURULAR
18-05-2026

Karaburun Belediyesi’nde Yeni Atölyeler Başlıyor

Karaburun Belediyesi’nin devam eden kurs ve atölye çalışmalarına ek olarak hayata geçirilen Üreten Eller Atölyesi, Doğanın İzinde Atölyesi ve Dekoratif Ürünler Atölyesi için yeni dönem başvuruları başladı.

Karaburun Belediyesi olarak yıl boyunca sürdürdüğümüz kurs ve atölye çalışmalarımıza yenilerini eklemeye devam ediyoruz.

Mevcut atölyelerimize ek olarak yeni dönemde; Üreten Eller Atölyesi, Doğanın İzinde Atölyesi ve Dekoratif Ürünler Atölyesi vatandaşlarımızla buluşuyor.

Farklı alanlarda üretim yapma, yeni beceriler kazanma ve sosyal dayanışmayı güçlendirme amacıyla hazırlanan atölyeler kapsamında katılımcılar; el işi üretimlerinden doğa boyacılığı çalışmalarına, dekoratif tasarım uygulamalarından yaratıcı üretim tekniklerine kadar birçok alanda uygulamalı çalışmalar gerçekleştirme fırsatı bulacak.

YENİ DÖNEMDE BAŞLAYAN ATÖLYELER

Üreten Eller Atölyesi (Boncuk Kursu)

  • Pazartesi - Salı - Çarşamba | İnecik Köy Konağı
  • Perşembe - Cuma | Karaburun Belediyesi Mordoğan Hizmet Binası
  • 10:00 - 16:00

Doğanın İzinde Atölyesi (Doğa Boyacılığı Çalışmaları)

  • İnecik Köy Konağı
  • Perşembe - Cuma
  • 10:00 - 16:00

Dekoratif Ürünler Atölyesi

  • İnecik Köy Konağı
  • Pazartesi - Salı - Çarşamba
  • 10:00 - 16:00

Başvuruların değerlendirilmesinin ardından uygun bulunan katılımcılarla eğitmenlerimiz tarafından iletişime geçilecektir.

Üretimi, paylaşımı ve birlikte öğrenmeyi destekleyen atölyelerimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.