ETKİNLİKLER

Fotoğraf yarışmamız, pandemi ve sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle 31 Ocak 2021 tarihine kadar uzatılmıştır. 08-12-2020 | 31-01-2021

#cennettenbirköşekaraburun fotoğraf yarışmamız, pandemi ve tekrar uygulanmaya başlanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle 31 Ocak 2021 tarihine kadar uzatılmıştır. Bu sayede ilçemizle özdeşleşen nergislerimizin tabloyu andıran muhteşem fotoğraflarını çekmek mümkün olabilir diye düşünüyoruz

Karaburun ilçe sınırları içinde çekilmiş ve belirlenen koşullar dahilinde paylaşılarak en çok beğeni ve yorum olan 3 fotoğrafın ödüllendirileceği yarışmamıza Karaburun’a, doğaya, fotoğrafa sevdalı herkesin katılımını bekliyoruz.

Yarışma Koşullarımız;

*Karaburun ilçe sınırları içinde çekilmiş fotoğraflar değerlendirilecektir.

*Yarışmaya katılacak fotoğrafların 24 Ekim 2020 tarihinden itibaren paylaşılmış olması gerekmektedir. (Yarışma duyuru tarihi öncesinde paylaşılan ve etiketleme yapılan fotoğraflar değerlendirmeye alınmayacaktır.)

*Yarışmada değerlendirilecek fotoğraflar, gerçek kişi hesabından (gruplar dahil değildir) paylaşılmalıdır, alınan beğeni ve yorumların tespiti için söz konusu hesap herkese açık olmalıdır.

*Yarışmaya katılacak kişilerin, karaburunbelediye facebook ve instagram hesaplarını takip etmeleri ve facebook ile instagram üzerinden paylaşım yapmaları,

* Paylaşılan fotoğraflarda Karaburun Belediyesi’ni etiketlemeleri,

*Fotoğraflarını #cenettenbirköşekaraburun hashtag’i ile paylaşmaları gerekmektedir.

*Yarışmaya katılan fotoğraflar, Karaburun Belediyesi tarafından tanıtım amaçlı olarak kullanılabilecektir.